Vi er din foretrukne El-installatør
i Sønderborg, Augustenborg og omegn

Om Ole’s El-Service

Hos Ole’S El-Service har vi mange års erfaring inden for faget. Det betyder vi kan klare langt de fleste el-opgaver, der skulle opstå. Vi klarer alt inden for nybyg, renovering, nyt køkken, bad – ja, vi kommer ud til det hele. Vi vil nemlig være din foretrukne El-installatør i Sønderborg og omegn.
Ole’s El-Service arbejder på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi betjent en lang række glade og tilfredse kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores firma.
Vi har valgt, ikke at angive specifikke priser på hver ydelse her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Men vi har altid en fast lav timepris på kr. 405,-. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag på et større projekt, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om el-opgaver privat eller erhverv, så kan vi helt sikkert hjælpe.

Vores mission og vision

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i el-arbejde til både private familier men også for virksomheder. Vores primære ekspertiseområder ligger i almene el-installationer til private. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde andre specialløsninger, som vores kunder nu har, og som er omkostningsbesparende for vores kunder.
Vores vision er enkel: Vi vil give dig den bedste service. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer vores kunders forventninger.
Copyright 2017 Ole's El-Service v/Ole Christensen