Hvad vi kan hjælpe dig med

Hos Ole’S El-Service har vi mange års erfaring inden for faget. Det betyder vi kan klare langt de fleste el-opgaver, der skulle opstå. Vi klarer alt inden for nybyg, renovering, nyt køkken, bad – ja, vi kommer ud til det hele. Vi vil nemlig være din foretrukne El-installatør i Sønderborg og omegn.

I forbindelse med nybyggeri

Vi hjælper gerne med alle slags el-opgaver, der skulle være i forbindelse med nybyggeri. Så står du og er igang med et nybyggeri i Sønderborg og omegn, og mangler professionel hjælp til dine el-opgaver? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi kører i hele Sønderborg, Augustenborg og omegn. Så kontakt os i dag.

I forbindelse med renovering

Her hos Ole’s El-Service, udfører vi alle slags el-opgaver, der skulle være i forbindelse med renovering. Så står du og er igang med renovering i Sønderborg og omegn, og mangler professionel hjælp til dine el-opgaver? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi kører i hele Sønderborg, Augustenborg og omegn. Så kontakt os i dag.

El-opgaver i køkken og badeværelse

Hos Ole’s El-Service er vi specialister i el-opgaver i forbindelse med køkken og bad. Så står du og er igang med et nybyggeri i Sønderborg og omegn, og mangler professionel hjælp til dine el-opgaver? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi kører i hele Sønderborg, Augustenborg og omegn. Så kontakt os i dag.

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Hos Ole’s El-Service har vi en fast lav timepris på kr. 405,- plus moms.
Drejer det sig om større projekter, så ring til os i dag på 2019 2292 og hør nærmere.

Fordele ved at vælge os

Fast lav pris

Fast lav timepris på alle typer el-opgaver. Drejer det sig om større projekter, kontakt for nærmere pris.

Kvalitet til tiden

Vi leverer altid til tiden og overholder altid aftalte betingelser. Du er derfor garanteret en seriøs el-installatør.

Fokus på kunden

Vi har fokus på vores kunder. Vi er til rådighed og hjælper med alle spørgsmål og problemer, der måtte opstå.
Copyright 2017 Ole's El-Service v/Ole Christensen